OPTATIVA EMPRENEDORIA



ELABORACIÓ I MUNTATGE D’UN ANUNCI PUBLICITARI

El passat 14 de maig l’alumnat de la matèria optativa Emprenedoria va presentar i compartir el seu interès per elaborar un anunci publicitari a l’associació Orvepard. Durant la tarda van exposar els diferents projectes publicitaris als assistents i van sol·licitar la seva participació i col·laboració com actors i actrius en el rodatge dels mateixos. Tots es van mostrar molt il·lusionats amb la idea i inclús van intercanviar opinions sobre com havia de ser el vestuari i decoració segons el producte a publicitar.
Així, el dia 28 de maig tant els veïns de l’associació com els alumnes van iniciar el procés de gravació de l’anunci al nostre institut.
Els diferents grups d’alumnes van presentar les seves idees  a cadascun d’ells i van fer un petit “càsting” segons el perfil d’actor o actriu que necessitaven pel muntatge visual. Durant unes hores van buscar elements decoratius característics i vestuari adient, així com les músiques que podrien incorporar. En l’elaboració de l’anunci van treballar els objectius de la publicitat: cridar l’atenció, despertar un interès i un desig i finalment crear una actuació.
Al final de les gravacions vam ballar tots amb la gent de l’associació que va vindre a col·laborar algunes cançons de reggaeton que els alumnes van facilitar i així es va crear una atmosfera molt divertida i plena de tendresa.
El contrast i intercanvi d’idees entre gent gran i adolescents va ser molt interessant i va servir per encomanar a uns de les il·lusions i inquietuds de la joventut i als altres de la serietat i maduresa i de les experiències viscudes per part dels majors.

Comentaris