XERRADA DEL SALVADOR SIMÓ, PROFESSOR DE LA UNIVERSITAT DE VIC




El dia 4 de novembre ens va visitar el Salvador Simó, professor de la Universitat de Vic, i expert en projectes de Cooperació i d’Aprenentatge Servei. 
Ens va explicar la seva interessant trajectòria personal i com de ben jove va anar a l’Àfrica per primer cop i va descobrir una altra manera de solidaritat, la de les persones que tenen poc i tot ho comparteixen. 
“Quan tenia 20 anys va anar a Àfrica, a Kènia on la vida és molt dura perquè és molt diferent de la d’aquí. Allà amb molt poc saben sobreviure.” Ha escrit l’Aleix Cunillera.
“El Salvador Simó ens va parlar de les experiències de la seva vida, de quan va anar a Àfrica a ajudar a la gent i a Kosovo. També ens ha explicat l’activitat APS que des de fa uns anys ha fet al campus de la Universitat de Vic. Els seus alumnes i algunes persones discapacitades han fet créixer un jardí en un solar abandonat.” Diu un altre alumne de 3r d’ESO.
El Salvador ens va encoratjar a ser actius en la nostra actitud vital i a participar en fer de la nostra societat un lloc millor.






Comentaris