LES PROFESSIONS D'ABANS I ARA

Els alumnes de tercer curs d'ESO de la matèria d' Emprenedoria opinen sobre l'intercanvi d'idees i experiències del passat dia 26 de novembre amb els jubilats i jubilades del Casal de la gent gran ORVEPARD en relació a les professions d'abans i ara.
Marian Cristian Alexandru
- El treball d'abans era molt més dur perquè no hi havia la tecnologia d'avui i es requeria un gran esforç físic.


Maida Moreno Bazán
- Tinc molta sort d'haver viscut en aquesta època ja que en el temps dels avis aquests havien de treballar molt per a poder viure mínimament bé

Miquel Espinosa Molina
-  Experiència enriquidora perquè ens ha resultat interessant comparar les professions d'avui amb les de temps enrere i assabentar-nos d'aquelles que degut als canvis tecnològics i de forma de vida han desaparegut com els serenos, els guarda agulles de la Renfe, els barbers, els pregoners...etc. A més a més hem après a estudiar o a treballar amb allò que ens agrada i així esforçar-nos al màxim.
Aina Arqué Pascual
- He après que per molta crisi que estem patint actualment, la majoria d'avis vivien en condicions pitjors i sotmesos a la dictadura Franquista. Gairebé no tenien regals per nadal, fins i tot alguns no havien anat mai a l'escola i treballaven des de que eren pràcticament nens. He arribat a la conclusió que tinc molta sort de viure sense treballar, de poder estudiar i de tenir tot el que vull i necessito.


















Comentaris