10 TRUCS PER A SER MÉS ACTIUS



10 TRUCS PER A SER MÉS ACTIUS
Els passats 29 de gener i 12 de febrer alguns dels alumnes de l’optativa Publicitat de 3r d’ESO (Sergi Sabaté, Marc Jiménez, Pedro Montero i Anna Fontova) vam anar a les Escoles de  Pardinyes i Riu Segre a explicar la campanya publicitària “10 trucs per a ser més actius en l’adolescència”, després d’haver-la preparat a classe amb els altres companys. Entre tots vam elaborar uns cartells il·lustratius dels 10 trucs i també una presentació del projecte.
Als alumnes de 5é i 6é de Primària de l’Escola de Pardinyes els  vam explicar com fer una campanya publicitària, utilitzant com a exemple la que nosaltres mateixos havíem dissenyat. Mentrestant ells també hi van participar i va ser una activitat molt dinàmica.
El 12 de febrer vam anar a l’Escola Riu Segre i ens vam trobar amb els alumnes de 6é. En aquesta ocasió el professor d’Educació Física havia treballat prèviament amb l’alumnat en grups els diferents trucs que ajuden a ser menys sedentaris. Mentre nosaltres els  explicàvem la campanya, ells anaven sortint a l’escenari del pavelló fent petites representacions de cadascun dels trucs. En acabar, també els vam explicar com fer una campanya publicitària i ens van dir que ho posarien en pràctica.
Penso que parlo en nom de tots quan dic que ens ho vam passar molt bé, que va ser una experiència molt positiva i que si poguéssim la repetiríem.
ANNA FONTOVA, 3r ESO B

Comentaris