ApS Fundació Catalunya La Pedrera




ApS Fundació Catalunya La Pedrera 

Optativa de francès



Aquest dimarts 25 de febrer, els companys de l’assignatura de francès ens hem desplaçat fins a l’espai social de la Fundació Catalunya La Pedrera per presentar el nostre projecte ApS “Conèixer França”. Mitjançant un powerpoint hem explicat les diferents experiències i costums viscudes a Guadalupe, gràcies al projecte Erasmus+, més una sèrie de preguntes formulades sobre viatjar que vam fer als usuaris i usuàries de l’entitat.

Durant la presentació hi ha hagut moltes preguntes per part de la gent gran i també per part nostra. D’una banda els nostres companys i les nostres companyes els han explicat amb molta claredat unes quantes tradicions, costums, característiques, experiències viscudes a Guadalupe. Per l'altra banda, els senyors i senyores els feien preguntes sobre tot allò que anaven explicant i... són uns cracks! Ja que han estat capaços de solucionar totes les preguntes que els van fer i a més s'ha de dir que totes eren molt interessants.

Després de la presentació, la Safiatou i el Marc van preparar unes quantes preguntes per a què ens contestessin i els ajudéssim a recordar una mica aquestes experiències que ells en un passat van viure. Les respostes eren al·lucinants, ja que havien viatjant un munt!

En conclusió, ha estat una experiència increïble i molt emocionant pel fet d’haver pogut treballar amb la gent gran i que els haguem pogut compartir el que hem après al nostre viatge. Esperem que es pugui repetir aviat perquè ha estat meravellosa.


Text redactat per l’alumnat de Francès de 3r d’ESO i revisat per la coordinació ApS




Comentaris