PRESENTACIÓ DEL PROJECTE A LA UDL


PRESENTACIÓ DEL PROJECTE PONT DE GENERACIONS A LA I TROBADA PEDAGÒGICA D’APRENENTATGE SERVEI A LES TERRES DE LLEIDA ORGANITZADA PER L’ICE DE LA UDL
El passat dissabte el nostre Institut va ser convidat a participar a la Taula d’Experiències en ApS en l’àmbit educatiu formal d’aquesta I Trobada pedagògica. La comitiva estava formada pels alumnes Aina Arqué i Pau Gabàs de 3r d’ESO, el Jacinto Pernia, President del Casal de jubilats i jubilades de l’Orvepard, les tres professores que coordinen el projecte, Marta Carnicé, Montse Carbonell  i Elena Álvarez, així com el coordinador pedagògic, el Josep Rubió, i el Santi Pubill, director del nostre centre.
La presentació va anar a càrrec del Sr. Xavier Solé, responsable del programa d’ApS als Serveis Territorials de Lleida, i ex director del nostre Institut.
Prèviament a la taula, dos experts en ApS a Catalunya van posar el marc teòric al tema i  l’estat de les coses a nivell internacional. Els ponents foren respectivament, el Dr. Josep Puig Rovira, catedràtic de la Universitat de Barcelona i membre del grup de recerca GREM, i el Sr. Martí Boneta Carrera, mestre de Primària i Tècnic Docent del Departament d’Ensenyament.
Després d’esmorzar va arribar el torn de les experiències ApS: la primera va ser presentada per la Pepa Valls, professora de la Facultat de Ciències de l’Educació de la UdL.
A continuació la professora Montse Carbonell, els alumnes Aina i Pau, i el Jacinto van  presentar el projecte Pont de generacions. La nostra experiència intergeneracional  va ser mostrada als presents amb l’ajut d’una presentació de Prezi a mena de resum, plena de les activitats que ja han estat realitzades, imatges i nous projecte i idees. Tots vam sortir molt satisfets de la nostra participació i creiem que hem aportat el nostre granet de sorra a l’univers de l’Aprenentage Servei.

Comentaris