BIBLIOTECA TUTORITZADA


ESTUDI ASSISTIT, UNA ACTIVITAT APS DE L’ALUMNAT DE 3R D’ESO
Aquest nou any 2015 hem començat l’APS de manera molt activa i col·laboradora. Els alumnes de 3r d’ESO Marc Jiménez, Guillem Betrià, Andrea Arcas, Yasser Faetan, Alba Domènech i Andrea Fernández són voluntaris un cop per setmana a l’Escola de Pardinyes en aquesta nova activitat APS que dóna suport d’estudi assistit dins el projecte “Comunitat d’aprenentatge” i que ha sorgit a demanda de la pròpia escola la qual mancava de voluntaris per ajudar en els repassos de la tarda després de l’horari escolar. Cada dimarts, dimecres i dijous, en grups de dos o tres, l’alumnat de 3r ajuda a fer deures, dóna un cop de mà amb activitats de lectura i escriptura en català i reforça les habilitats lingüístiques d’alguns alumnes nouvinguts que estan començant a aprendre la nostra llengua.
A tall d’exemple us deixem les reflexions de l’Alba Domènech en relació a aquesta valuosa activitat:
“Mai havia pensat que arribaria a treballar com a voluntària de tan jove. Estic molt contenta d’haver pres aquesta decisió.
  Després d’haver tingut aquesta sensació d’ajudar als altres et sents millor. Ja no penses tant en com es troba el món actualment, sinó tot el contrari, que tu ajudes a prosperar posant un gra de sorra, essent voluntari.
  La relació amb els nens i nenes és única. Ells t’agraeixen la teva ajuda. Un dels millors moments va ser quan em van dir “senyo” amb un somriure. Crec que és un moment que mai oblidaré i que em va fer sentir bé amb mi mateixa. Va ser genial!
  M’encanta ajudar si serveix per contribuir a alguna cosa i crec que tothom hauria de provar-ho perquè és una sensació única”.

Comentaris