Projecte Murs

En aquesta ocasió, alumnes de 3 ESO participen amb l’ACPP Catalunya (Assemblea Cooperació per la Pau) en el Projecte Murs per tal de conèixer des de la recerca i la memòria col.lectiva dels veïns, l’entramat social que ofereix Pardinyes a les persones que hi viuen i a la ciutat.

Els alumnes han realitzat una mapeig dels serveis i espais públics que ofereix el barri, de les associacions, entitats que existeixen i una diagnosi de tots aquests des la perspectiva social, les circumstàncies que han fet que s’hagin creat, la seva evolució, camp d’actuació, així com entrevistes a veïns i veïnes de diferents franges d’edat. Un cop feta la recerca i analitzat les entrevistes, han analitzat els punts forts i febles i l’impacte que aquests tenen dins de la societat i les necessitats que ells, com a joves, consideren que hi ha al barri. 

Desprès de conèixer la història del barri des del punt de vista social i veïnal els alumnes han d’escollir un tret o motiu distintiu que plasmaran en una pintura a un dels murs del barri durant els mesos de gener i febrer.

Comentaris