ApS a la Fundació Catalunya-La Pedrera Programa REMS




El passat 8 de març un grup d’alumnes de la matèria de Religió va realitzar una activitat
ApS amb l’objectiu de recordar l’escola d’anys enrere i conèixer de primera mà l’escola
d’ara.

L’alumnat va fer una presentació en què apareixien objectes i imatges diversos de l’escola d’ahir i posteriorment es va encetar un debat sobre les vivències i els records del passat.

L’activitat va ser molt enriquidora per tots i totes les participants i, com a mostra, aquí
deixem el parer de l’alumnat: “M’ha agradat molt l’activitat perquè em sembla molt bonic ajudar a la gent gran a recordar moments de la seva infància. Eren molt amables i ens han tractat molt bé.”

Àngel Cabrerizo, 3r ESO C: “He après que encara que siguis molt vell recordes la teva infància i el que et va passar quan eres petit.”



Josué Veizaga, 3r ESO C: “A la meva companya Clàudia i a mi ens ha tocat parlar amb la Teresa, la Isa i la Casilda, unes dones que ens han explicat aventures i trastades de la seva infància. Ha estat una experiència molt divertida i inoblidable. (...) La Teresa és una dona molt activa i, com ella mateixa deia, molt tremenda, però a nosaltres ens ha semblat una
persona meravellosa, ens ha fet veure les coses d’una altra manera, amb alegria. La Isa
en canvi era una mica tímida, però fer-li preguntes ha ajudat a que tingués més confiança en nosaltres i hem conegut la Isa de veritat, una dona plena d’energia a la que de petita li agradava dibuixar i cantar, sobretot la cançó del famós barco. La Casilda m’ha semblat una “noia” divertida, amb una gran rialla però tímida. Ens hem divertit i hem rigut molt. Em quedo amb la frase de la Teresa: Teresa pon la mesa que viene tu marido con la pata tiesa".

Comentaris