DIA MUNDIAL DE L’ALZHEIMER


DIA MUNDIAL DE L’ALZHEIMER 

FUNDACIÓ CAIXA-LA PEDRERA PROGRAMA REMS 

INS JOSEP LLADONOSA 

El dia 21 de setembre de 2018, Dia Mundial de l’Alzheimer, set alumnes de 4t d’ESO del nostre institut vam col·laborar amb la Fundació Caixa-La Pedrera de Lleida amb la finalitat d’aconseguir les màximes signatures possibles a favor d’aquesta entitat per conscienciar la població de com volen ser tractades les persones que pateixen aquesta malaltia. Vam fer difusió d’un decàleg que ajuda a entendre les seves necessitats i anhels. 

Durant algunes hores del matí de divendres vam estar repartits pel carrer Major de la nostra ciutat tot explicant a la gent que passava passejant o de compres la causa per la qual estàvem allà recollint signatures i intentàvem fer-la conscient de la situació en què es troben els malalts d’Alzheimer per poder ajudar-los. 
Al final del matí vam reunir una gran quantitat de signatures i el que ens emportem a casa els nois i noies que vam participar és una experiència molt bonica que ens fa créixer com a persones i ens ajuda a aprendre molt sobre les malalties que afecten a les persones grans. 

Text redactat per Paula Barco i Anaïs Freixes, 4t ESO A (Revisió a càrrec de la Coordinació ApS “Pont de Generacions”)



Comentaris