ESCOLA PARDINYES "Grups Interactius d'Anglès"



ESCOLA PARDINYES

"Grups Interactius d'Anglès"

Experiència ApS 

Batxillerat Humanístic

Des de principis d'aquest curs 2018-19 sis noies i un noi de Batxillerat Humanístic estan col·laborant en els "Grups interactius d'Anglès" a l'Escola Pardinyes propera a l'institut. Aquest projecte no només forma part del nostre projecte ApS "Pont de Generacions" sinó que a més participa del Pla d'Entorn, fonamental per la nostra comunitat.

Cada dimecres ajuden en l'anglès oral a l'alumnat de 5è d'Educació Primària amb activitats i exercicis diversos que fomenten la pràctica oral de la llengua anglesa en petits grups d'aprenentatge. Els nois i noies de batxillerat fan torns de dos cada setmana. Per fer l'experiència més didàctica els vam proposar que alguns dels exercicis els preparessin ells i elles amb la supervisió de la professora d'anglès de l'escola. Aquesta experiència els fa contemplar l'ensenyament des d'una altra perspectiva, la del professorat, i valorar la tasca que aquest fa cada dia. 

Vet ací algunes de les seves reflexions sobre aquest voluntariat:

"Sóc la Judith de la Torre de primer de batxillerat. Quan vaig a l'Escola Pardinyes m'ho passo molt bé amb els nens i nenes, tot i que a vegades es porten una mica malament, però és normal, són petits i tenen ganes de jugar. De veritat, m'agrada anar-hi ja que gaudeixo ensenyant l'idioma anglès".

"Nosotros consideramos que poder participar en los Grupos Interactivos de inglés de la Escuela Pardinyes está resultando una experiencia gratificante y nueva, ya que nos permite enseñar e interactuar con un grupo de niños y niñas de Primaria de quienes nosotros también estamos aprendiendo, porque nos llevamos el esfuerzo, la perseverancia y el llevar a cabo una tarea en la que nos hemos comprometido. Estamos muy orgullosos de nuestra ayuda allí y de los resultados obtenidos. Recomendamos esta actividad a cualquiera que se decida a emprender una aventura llena de alegría y de satisfacción con uno mismo". (Juanma Castellano y Carla Gallego 1r batxillerat B)

Moltes gràcies Juanma Castellano, Nelly Da Silva, Judith De La Torre, Raquel Fernández, Carla Gallego, Iris Lizandra i Laura Torres per voler superar-vos cada dia i donar a la nostra comunitat el millor de vosaltres!


Text revisat i arranjat per la coordinació ApS “Pont de Generacions” 

Comentaris