XI MARXA POPULAR DEL SEGRIÀ



XI MARXA POPULAR DEL SEGRIÀ

Experiència ApS Batxillerat Científic


Diumenge 7 d'abril part de l’alumnat de 1r de batxillerat científic vam assistir a la 11a Marxa Popular del Segrià. L’activitat s’iniciava a les 8 del matí al Campus de la Universitat de Lleida i finalitzava a les 14 h del migdia al mateix lloc.

Aquell matí tot l’alumnat que participàvem ens vam reunir per iniciar el recorregut junts, tot i que alguns la feien corrents mentre altres caminaven. La marxa consistia en una ruta que passava per Timoneda d’Alfés, Tossal de Pedrós i Albatàrrec en un trajecte de 23 km fins retornar a Lleida. Cada 6 km aproximadament ens trobàvem amb una paradeta on podíem agafar menjar o alguna cosa per beure. Finalment, en arribar, ens van proporcionar una bossa amb alguns productes casolans (mel i suc de poma).

L’activitat en sí va ser una gran experiència. Tot i ser un trajecte tan llarg, el poder compartir-lo amb els meus companys i companyes feia que ni tan sols te n'adonessis. Personalment va ser un repte de superació en el que no només vaig poder conèixer millor a alguns dels meus companys i companyes de classe sinó que a més vaig gaudir d’una ruta plena de paisatges preciosos. 

Espero que l'any que ve puguem tornar a realitzar l'activitat per així seguir compartint experiències com aquesta.

Text redactat per la Maria Aguilera, alumna de 1r de batxillerat B, i revisat per la Coordinació ApS.



Comentaris