COL·LABOREM AMB LA DIFUSIÓ DEL GRAN RECAPTE DEL BANC D'ALIMENTS

COL·LABOREM AMB LA DIFUSIÓ DEL GRAN RECAPTE DEL BANC D'ALIMENTS

Cada curs l’alumnat de 3r d’ESO col·labora amb el Banc d’Aliments fent de voluntaris i voluntàries. Aquest curs, donades les circumstàncies sanitàries, no s’ha pogut dur a terme aquest projecte, per això les i els alumnes de l’assignatura de Mediació hem fet un vídeo amb la idea d’animar a la gent a que ajudi a aquesta fundació que fa una tasca vital per ajudar a moltes persones i famílies. Us anotem aquí algunes de les opinions dels nois i noies de 3r després d’haver-hi participat:
“M’ha agradat, i suposo que a la resta de la classe també, realitzar aquesta activitat ja que és diferent i ens ho hem passat bé gravant el vídeo.”  Noa Yi Abella (3r ESO C)
“Aquesta activitat m’ha agradat molt. Ha sigut interessant col·laborar amb el Banc d’Aliments, sobretot per la important feina que fa. És necessari ajudar i tot tipus de contribució és bona. Aquest curs no hem pogut fer de voluntaris als supermercats per culpa de la pandèmia. Tot i així, hem enregistrat aquest anunci per animar a la gent a fer una aportació. Crec que és una activitat molt útil.” (Denis Iacob 3ESOC).
Alguns alumnes de 1r del Batxillerat Internacional també van col·laborar en aquesta difusió escrivint un article que van publicar a la seva revista digital Dadareport. Alguns, fins i tot, van anar als supermercats per a informar a la gent com funcionava el recapte en aquest any tan diferent.








Comentaris